سادات

با سلام
چند اشکال و شبهه برايم ايجاد شده است
همانطور که ميدانيم سيادت در طول نسب حضرت هاشم بن عبدالمناف قرار داده شده است نه فقط در طول نسب فرزندان پيامبر صلوات الله عليه، حال چند سوال برايم پيش آمده :
1 ) حضرت هاشم بن عبدالمناف چه ويژگي بارزي داشته است که فرزندان او و بطور کل نسل او داراي اين عنوان شده اند ؟
2) چه کسي اين عنوان را به نسل حضرت هاشم بن عبدالمناف داده است ؟ و از چه زماني اين سيادت شروع شده است ؟ چون به حسب ظاهر سالياني متمادي قبل از تولد پيامبر سلام الله عليه اين قضيه بوده است.
3) برخي ميگويند سادات به خودي خود احترام دارند و سيادت شأن و منزلتي محسوب ميشود. حال شايد برخي از سادات امروزي از نسل ابولهب باشند و سيد ناميده شوند ؛ شايد برخي از نسل بني عباس باشند و سيد ناميده شوند و قص علي هذا .... حال اين سيد بودني که به پيامبر صلوات الله عليه مرتبط نميشود و به ايشان نميرسد چه شأن و منزلتي را ميتواند براي آن فرد داشته باشد؟ يعني آن فرد با اتصال به ابولهب و بني عباس صاحب منزلت ميشود ؟
به نظر بنده سيادت در انسان بودنست؛ سيادت در درستي اعمال است امثال سلمان رضوان الله عليه ، اويس قرني ؛ آيت الله بهجت ها ؛ سيد هستند چون بيشتر با پيامبر و اولاد طاهرينش سنخيت پيدا کرده اند فقط و فقط به همين دليل؛ چون به پيامبر صلوات الله عليه نزديک شده اند آقا هستند و بنده بقيه ارتباطات در سيد بودن را نميتوانم بپذيرم کسي که از نسل ابولهب ميباشد چه سيدي چه کشکي
با تشکر

اضافه کردن دیدگاه جدید

کد امنیتی
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.