بیداری اسلامی یا جوگیری اسلامی

درود بی پایان
قبول دارم در بعضی از کشورهای عربی از جمله سوریه و بحرین ظلم از سوی دولت مردان صورت میگیرد،گرچه هر دولتی طرفدارانه بسیاری در کشورهای خود دارد!
این قضیا به قول شماها بیداری اسلامی ولی در بعضی از کشورها جو گیری اسلامی بود!
حتی به کشور همسایمان آذربایجان هم رسیده بود (البته نباید همسایه بود جزو کشور ما بود انجا در اجاره99ساله شوروی بود، وقتی فرو پاشید یه مسئول حکومتی باعرضه در کشورپیدا نشد که بگوید آقا کشور مارو بدید به خودمان (البته الانم نیست!چون اگه بود وضعمان این نبود!آدم رو گنج نشسته باشه ،مردمش نگران 24ساعت آینده مالیش باشه) آدم خانه بکسی اجاره میدهد مستاجربمیرد آن خانه بکسی به ارث نمیرسد)
به آذربایجان هم که رسید،از آنجایی که موساد در آنجا سلطه دارد سریع مردم جو زده را بیدار کرد!در ایران هم که وضعیت هوا معلوم است، وضعیت هوا،هرطور از بالا دستور داده شود هوا همان استو بس!
اما موضوع اصلی بنده موضوع لینی بود!مردم لیبی یکی از خوشبخت ترین مردمان جهان بودند برای مثال:

در لیبی چیزی به نام قبض خانگی وجود نداشت. برای همه رایگان بود
(این قضیه بهانه ای شد بعضی از مردم کشورمان را که از دنیا بیخبر بودند و جهان بینی کوچکی داشتند به تظاهرات انقلاب کشیده شوند)

چیزی به نام بهره بانکی وجود نداشت. همه بانکها موظف بودند وامهایی با صفردرصد سود ارائه کنند
(500هزارتومان وام قرص الحسنه برای شهریه دانشگاهم گرفتم 478 تومان به دستم رسید، ولی اقساطش با کارمزد بانکی550 برایم تمام شد، قرض الحسنه اوج شاهکار اسلامی در ایران است)

دولت تا یک سقفی وام بلا عوض میداد داشتن خانه یک حق مسلم برای تمام لیبیایی ها بود
(در ایران انرژی هسته ای حق مسلم است که از آن هم خبری نیست یک مسکن مهر است که برای دریافت آن خانه سالیان سال باید صبرکرد)

هر زوج تازه ازدواج کرده، از دولت معادل شصت هزار دلار بابت خرید آپارتمان و شروع زندگی هدیه می گرفت!
(در ایران اگر آشنا داشته باشی، چنین برادر وپدر شهید داشته باشی ،صبر ایوب داشته باشی،توان پرداخت اقساط داشته باشی،ده میلیون تومان معادل پنج هزار دلار آن هم خرج عروسی دریافت میکنی)

هزینه تحصیل و هزینه های پزشکی در لیبی مجانی بود. قبل از قذافی 25 درصد مردم باسواد بودند و در حال حاضر 83 درصد
در ایران اگر نابغه باشی و به اندازه خرج یک لیسانس دانشگاه آزاد در دوران دبیرستان برای قبولی در دانشگاه سراسری خرج کنی میتواند خرج تحصیلت رایگان باشد
درایران از وضع هزینه درمانی که خود بهتر میدانید با دفترچه بیمه برای ویزیت پانزده هزار تومان باید بپردازیم دارو رو هم خدا میداند!
وضع تحصیل رو قبول دارم دستاورد آیت ا... سید روح ا... خمینی و سرهنگ قذافی یکی بوده! اما سیستم آموزشی کشور طوری ویران شده که فرد تحصیل کرده با نکرده چندان تفاوت زیادی نمیکند!

اگر یکی لیبیایی تصمیم می گرفت زراعت کند، مزرعه، خانه، تجهیزات، بذر و احشام برای شروع کار به صورت رایگان به او داده می شد
(در ایران این قضیه افسانست)

اگر یک شهروند لیبی به امکانات پزشکی مورد نیازش در داخل لیبی دست پیدا نمی کرد، دولت هزینه درمان و اقامت او در خارج از کشور را به مقدار 2300 دلار در ماه تقبل می کرد
(این که باز در ایران افسانست،ولی نکته بد ماجرا این است ،اگر کسی در ایران بیماریشو نتوانست معالجه کند اگر فرد پولداری بود،نمیتواند پولش را به علت تحریمهای بانکی به خارج از کشور ببرد)

اگر یک شهروند لیبی اتوموبیل می خرید، نیمی از هزینه آن توسط دولت پرداخت میشد
(داستان علمی تخیلی در ایران! درایران اگر خواستی ماشین با وام بخری،عملا پول دو خودرو رو میپردازی)

قیمت بنزین در لیبی 14 سنت در لیتر بود
(زمانی ماهم در این حد بودیم)

لیبی هیچ بدهی خارجی نداشت و غیر از آن صد و پنجاه میلیارد دلار ذخیره ارزی داشت که اکنون تمام آن پول در دنیا بلوکه شده است
(خدارو شکر ماهم نداریم،عوضش کشورهای دیگر وام بلاعوض از مادریافت میکنن)

اگر یک لیبیایی نمی توانست شغلی مرتبط با تحصیلات خود پیدا کند، دولت موظف به دادن دستمزد معادل همان شغل تا زمان پیدا شدن شغل برای او می بود
(لازم به دادن توضیح نیست)

قسمتی از درآمد فروش نفت لیبی سالیانه به حساب بانکی هر شهروند واریز می شد
(شاید بگویید یارانه،قبول دارم ای قضیه برای فقیران خیلی خوب بود،زیرا آنها مانند پستانداران غیر نژاد انسان به زادو ولد مضائف علاقه دارن (کاش یکی به آنها بگویید درست است آنکه دندان دهد نان هم دهد ""ولی امکاناتش را ندهد"" بچه را با بدبختی بزرگ نکنن))
در وضعیت پولداران هم که خدارو شکر تفاوتی ایجاد نشده!زیرا اگر هفت میلیون تومان هم به خرج خانوادشان اضافه شود اشکالی پیش نمی آید! اما ماطبقه متوسطی ها بدجور بابرداشت یارانه پس رفت کردیم، میلیمتر میلیمتر خودمان را به جلو میکشیدیم، اما به یکباره کیلومترها به عقب رانده شدیم!

هر زنی که زایمان می کرد، پنج هزار دلار از دولت هدیه دریافت میکرد
(خدا را شکر یک دهم آن مقدار دو سال است که پرداخت میشود)

قیمت چهل قرص نان در لیبی پانزده سنت بود

(آن زمانی هم که یارانه ای بود چهل نان گرانتر تمام میشود)

. قذافی بزرگترین پروژه آبیاری اجرا شده توسط انسان را در بیابانهای لیبی پیاده سازی کرد که در تمام صحرا دسترسی به آب وجود داشته باشد.
(قبول دارم در ایران هم بعضی پروژهای در حد جهان و خاور میانه بوده است)


حالا مردم برای بدست آوردن چه چیزی قیام کردن؟ برای رایگان شدن آب و برق یا رایگان شدن اتوبوس؟
شاید از خوشبختی حالت تهوع گرفته بودن و دنبال کمی بد بختی بودن؟
درست است قذافی حکومت را ارث باباش میدانسث،وهرکی دنبال سیاست خلاف سیاست با او بود همان بلایی که درایران با مخالفین حکومت می آورند، می آورد! اما آسایش و رفاه مردم رو تامین کرده بود!
در ایران مخالفین یکی از دلایل بالا را ملعبه قرار میدهند و شروع به مخالفت میکنند!!
در لیبی چطور مخالفین مردم را به مخالفت وادارند؟! آخر با کدام وعده؟ خود خدا مردم را میخواهد هدایت کند وعده بهشت میدهد!!!!!!!
درشهر ما آن کاندیهایی رای آوردند که وعده اقتصادی زیادی داده بودند!
حال اگه اقتصاد مردم خوب بود ،این دلایل فریبنده باعث کسب اعتماد مردم میشود؟!!!!
شاید کسی بگوید سرهنگ خیلی بی کلاس بود آبروی مردم رامیبرد! رئیس جمهور ما که از اوبدتر است!
خود هاله بینی که دارد، از حرفهای چاله میدونی مثله ممه رو لولو برد،آبرو میریزن آونجایی که میسوزه، تازگیها هم مجلس را به باد تمسخر گرفت، فکر میکرد که باید در مجلس ادای عمو پورنگ را دربیاورد! اما باز دلیل نمیشود مردم وی را دوست نداشته باشن!
پس قبول دارید آمریکا سرهنگ را از تخت پایین کشید و مردم فریب خورده اند؟ ودلیلی به خواب وبیداری اسلام ندارد؟
چون امریکا اگر امریکاست نیروهای ناتو را بریزد بحرین یا سوریه! مگر مردم آنها دنبال تغییر حکومت نیستندو دولت مردان آنها مردم را ضبح نمیکند؟! پس بریزند آنجا و آل سعود و بشار اسد را مثل قذافی بکشند!
پس بیخود بیداری بیداری نکنیم،وامر را به خودمان مشتبه نبینیم!وبیخود لاف صدور انقلابمان را حداقل راجب لیبی نزنیم!

لطفا مرا راهنمایی کنید!

اضافه کردن دیدگاه جدید

کد امنیتی
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.